
AYDAN
Lider
- Saatlik ücret ₺200
- Cevaplama süresi 5h
- Öğrenci sayısı 32
İlk ders ücretsiz!
RUS EKOLÜ OGRETMENDEN PİYANO DERSİ (4 yas ve uzeri, her yasa uygun farklı, eglenceli ve hızlı programlarlar birebir online egitim) - ucretsiz deneme dersini kacırmayın !
-
- Öğretmenin evinde
- webcam
Lider
En iyi öğretmenlerimizin sembolleri arasında! Kaliteli profil, iyi bir diploma, cevap garantisi. AYDAN ilk piyano dersinizi özenle hazırlayacak.
Dersle ilgili bilgiler
11 sene birebir, 1 sene onlayn egitim vermekteyim. hızlandırılmıs ve kolay metodlarlarla calısıyorum.
3 -4 yaslara ve uzeri egitim veriyorum. renkler metodu kullanmıyorum. kucuk yaslarla 30 dak.tan fazla calısmıyoruz.
Onlayn piyano hakkındaki SORULAR :
Real ders kadar verimlimidir - ???
- Ders tecrübemden faydalanarak, eminlikle birebir dersin aynısı olduğunu diye bilirim ve bunu velilerimiz de tasdikler
- 30 dakikalık ücretsiz derste siz de buna şahit olucaksınız
Onlayn piyanonun AVANTAJLARI :
1) Fiyatı düşüktür (Yol masrafı ve zaman masrafı olmadığı için)
2) Esnektir (ders saatini değiştirme ve telafi saatlerini ayarlamak kolaydır)
3) 1 saatlik ders hafta içi 2-3 yarım derse bölüne bilir ( tercihe göre)
4) Onlayn derste 10 dakikalık mola verilmiyor
5) Özgürlük sağlar (tatile gittiğinizde 1 portatif piyano ve 1 telefon devam etmek için yeterli)
6) Çalışan velilerin çocuğunu kursa götürmek mecburiyyeti yok
7) Siz işte iken bile çocugunuz ders saatinde oğretmen tarafından aranıp dersi yapılıcaktır
Onlayn dersin DEZAVANTAJLARI :
Okuma yazması olmayan (7 yaşindan küçük) çocuklar velinin teknik yardımına muhtaçlar ( kitabın sayfalarını çevirmek, kitaba tarih yazmak ve 3-4 yas için kalemle notayı takip etmek gibi)
alanlar
- Piyano
- Solfej
- Müzik eğitimi
-
+2
Klavye
Klavsen
diller
- İngilizce
- Türkçe
- Rusça
seviyeler
- Tüm seviyeler
AYDAN ile ilgili bilgiler
Eğitim Düzeyi
Lisans: Baki Musigi Akademiyasi, Piyano Ve Solfej, 2005
Lise: Baki Musigi Mektebi, 2000
Aydan hakkında değerlendirme ve yorumlar
Kadir Y., 28 Ocak 2020
Ders Konusu: Müzik - Piano
İki çocuğum için piyano dersi aldırıyorum. Aydan hocamız çocuklara karşı çok ilgili ve sevgiyle yaklaşıyor. Onları motive etmede çok başarılı. Kızdığını veya üzdüğünü hiç görmedik. Çocuklarda kendisini çok seviyor. Zaman ve para konusunda cömert bir insan. Anlayış gösteriyor. Ders zamanı başka hiçbir şey ile meşgul olmuyor. Dersine odaklanıyor. Her detayı çocuklara öğretme arzusunda. Kendisine burdan çok teşekkür ediyorum.
Emre S., 07 Ekim 2019
Ders Konusu: Müzik - Piano
Aydan hanım oldukça bilgili, ilgili ve motive edici bir eğitmen. Kendisiyle tanışma fırsatı bulduğumuz için çok mutluyuz. Oğlum her dersine isteyerek ve oldukça motive gidiyor. Samimiyeti ve ilgisi için kendisine çok teşekkür ederim.
Ekaterina A., 23 Eylül 2019
Ders Konusu: Müzik - Piano
Çocuklarla çok kolay iletişim kuruyor ve işini profesonelce yapıyor. Güleryüzlü ve cana yakın.
Yorumlar
Tüm yorumlar tarafımızca toplanır ve %100 güvenilirlerdir. AYDAN ile öğrencilerinin yaşadığı gerçek deneyime dayanmaktadır.
Mükemmel! Biz yurt disin da yasiyoruz. 8 yasinda ki oglumuza Aydan hoca online piyano dersi geciyor. Aydan hoca isinde professionel, dakik, samimi, ogretim tarzi cok guzel . Cocuk la iletisim kurmasi super . Oglumuz Aydan hocay la cok severek calisiyor. Aydan hanimi tanidigimiz icin cok memnunuz...
- AYDAN cevap verdi : Mikail ve ailesi ilk derse tam hazırlıklı katıldı ve devaminda duzenli ve disiplinli bi gosteri sergiledi. kendisi derslerde gayet basarili ve azimlidir.
Mükemmel! Öğrencisi ile ilgili, konuya fazlasıyla hakim bir eğitmen. Kızım kendisi ile beşinci dersini yapıyor bugün, şimdiden gösterdiği gelişme bizi memnun etti.
- AYDAN cevap verdi : ogrencim Maya piyano icin yeterince sabırlı ve dikkatlidir. bu isimizi kolaylastırıyor. aynı disiplinle devam edersek buyuk basarılara ulasıcagımızdan eminim.
Mükemmel! Aydan hanım gayet ilgili ve işinde uzman bir piyano öğretmeni. Biz kendisinden çok memnunuz, oğlumuz piyano derslerini iple çekiyor.
- AYDAN cevap verdi : Kuzey pek hevesli ve tutkulu bi ogrenci. bu sayede yanlış tekniklerini zamanla diginleyip dogru yolda hızla yuruyecegimizi umut ediyorum.
Mükemmel! Su ana kadar Aydan Hoca'dan cok memnunuz. Oglumuzun seviyesine uygun kaynak kullanimi ile onu cesaretlendirici ve tesvik edici konusmalarinin faydasini goruyoruz.
- AYDAN cevap verdi : Gorkay ilk baslarda biraz tedirgin, ama zamanla gayet basarili bi ogrenci oldu. ilerde cok daha basarılı olacagını tahmin ediyorum.
Mükemmel! 8 yaşındaki kızıma piyano dersi veriyor Aydan Hanım. Çocuklarla iletişimi çok güzel.Kızım dersleri dört gözle bekliyor. Verdiği çalışmaları hiç sıkılmadan yapıyor. Online ders olmasına rağmen birebir dersten hiç farkı yok. Piyona derslerine online devam edeceğiz pandemi sonlansa dahi.Emekleriniz için teşekkürler Aydan Hanım.
- AYDAN cevap verdi : Elifle ders yapmak cok rahat, hic bir odeve onyargili davranmıyor ozguvenli ve sabırlıdir. basarılarimizin devamlı olacagından eminim.
Mükemmel! Oglum bir ay once piyano calismalarina Aydan hanimla basladi. Bu bir ay icinde de oldukca yol aldi. Aydan Hanim, disiplini, ogrencinin yasina gore somutlastirdigi ornekleri, ogretim yontemi ile bircok cocuga isik olabilecek bir ogretmen. Kendisiyle calismaya devam ediyor ve emekleri icin tesekkur ediyoruz.
- AYDAN cevap verdi : ogrencim Batu yasının kucuk olmasına ragmen cok dikkatli ve zeki bi cocuk. Pınar hanım derslerimize tekniki yonden yardımcı oldugu icin ona da ayrı minnettarım. eminim kısa zamanda sertbest calısmaya da alısıcaz
Mükemmel! BENCE PROFESYONEL BİR PİYANO EĞİTİMİ ALMAK İSTİYORSANIZ AYDAN ÖĞRETMENE GİDEBİLİRSİNİZ .KENDİSİ ÇOK POZİTİF ,ÇOCUKLARIN KENDİ DİLİ İLE ONLARI ETKİLİYE BİLEN BİRİ.ÇOKTA DÜRÜST ,KİBAR BİR HANIM ...
Mükemmel! Öğretmenimiz oğlumuzun içindeki heyecanı tekrar ortaya çıkardı. Oğlumuz Aydan Hoca'yla ders yapmayı sabırsızlıkla bekliyor. İki ders arası süre verdiği ödevlerle çok verimli ve pekiştirici geçiyor. Emeğinize sağlık Aydan Hoca'm.
- AYDAN cevap verdi : Deniz ve ailesi derse gereken malzemelerle tam hazırlıklı katıldılar. ders icin uygun alanda sessizlik ve uyum saglanıldı ve yarimsaatlik programımıza sıgdıra bilecegimiz kadar odev calıstık. aynı şartlar altında cok guzel basarılara ulasacagımıza eminim
Daha fazla üye yorumu gör
Referanslar
Referanslar öğretmenin yakınları ve tanıdıklarından gelir
We’ve been taking online piano lessons from Aydan for over two months now.
We’re very pleased with her teaching methods, attention, care as I wasn’t too sure about the efficiency of online lessons before.
My daughter is progressing very well.
I recommend Aydan to everyone.
If you’re not sure about taking online lessons, give it a try ( it saves time and money )I knew Ms. Aydan during online lessons to my daughter. She is wonderfull piano teacher.I like her attitude and approaches. She is dedicated, patient and professional towards her work.
NazikBest teacher
I am very thankful to have you as my son's online piano teacher, it was one of the best decisions I've made; under your classes and thoughtful training my son acquired the pianist skills in a very short time and now he happily play and enjoy music all the time.
I am extremely grateful for that.Thank you for your efforts with my son , I can see how he is enjoying learning with you and doing really good. Thank you for making this journey very easy and enjoyable .
Cox raziyam ogretmenimizden cok basarili, professionel sabirla cok super ders veriyor. Oglum tenbel olmasina ragmen Aydan ogretmenle 2 3 derse baya bi ireliledi. Her kese tavsiye ederim
Здраствуйте, с учителем Айдан знакомы уже 3 года. За это время ни разу не возникла неразбирательство и непонимание. Дочька чувствует себя очень спокойно рядом с учителем и быстро воспринимает заданое. Огромное удовольствие работать и общаться с таким педагогом. Рекомендую.
Aydan hoca, iyi niyetli bir müzik öğretmeni bana müzik hakkında çok yardımcı oldu. İyiki onu tanımışım Çok teşekkür ediyorum. Saygılarımla....
I’ve learning piano from her online since one year
I’ve learnt a lot and it was an amazing experience for me , I enjoyed every bit.
She is a great teacher.Skaydan ders aldım Aydan müəllimədən.Çox məmnun qaldım.təşəkkürlər
Öncelikle sabrınız ve öğretme askinizdan dolayı size çok teşekkür ediyorum, bazen bizim bile çocuğumuza sabrımız azalırken siz ısrarla ve sabırla ogretmeye devam eden işini ve mesleğini onceligi para da olmadan yapan bir hocasiniz, eşim ve ben sizi tanıdığımız için cok mutluyuz. Hersey için Tesekurler...
My 8 years old daughter is taking online classes with Ms. Aydan. She loves the classes and she showed a lot of improvement in her piano skills. Thanks a lot.
I think that these lessons are pretty helpful because I learned how to read notes and which finger plays which note. In conclusion my opinion is that the lessons are very helpful and I am happy to learn how to play the piano.
ÇOCUĞUM 8 YAŞINDA İKEN PİYANO KURSUNA AYDAN HOCAMIZLA BAŞLADI. 1.5 YILDIR DERS ALIYORUZ.DERSLER GAYET VERİMLİ GEÇİYOR . VERİLEN PARÇALARIN ÖDEV TAKİBİNİ İYİ YAPIYOR.ÇOCUĞUMDA DERSLERE SEVEREK KATILIYOR. GAYET MEMNUNUZ. PANDEMİ NEDENİ İLE ONLİNE DERS ŞEKLİNDE DEVAM ETTİK. BU ŞEKİLDE DE GAYET İYİ GİDİYOR.
Çok güzel hoca Öğrencilerine nazik, sabırlı davranıyor ve öğretmek için can atıyor. Kendisini çok seviyorum iyi ki Aydan hocadan müzik dersi aldım:)
6 yaşında bir kızım var piyonaya ilgisi bebeklikten bu yana artmaktadıydı bende bu yönde ilerlemiş için hoca aradım ve Aydan hoca ile tanıştım; Aydan hoca kızma piyano dersleri vermeye başladı ama bu kadar kısa sürede hızlı öğrenmeye ve ilerlemeye başlaması beni hem mutlu etti hemde şanslı olduğumu anladım ayrıca öğrencilerin psikolojisinden anlıyor, hemde öğrenciye göre öğrenme metodunu geliştiriyor ben çok memnun kaldı kızımın Mutlu görmek beni daha çok mutlu ediyor
Gayet başarılı ve disiplinli bir eğitmenler.
Çok içten çok samimi özellikle çocukları çok seviyor özverili sabırlı ve disiplinli bir öğretmendir Aydan hn. Biz onu çok seviyoruz Beril&Burçak
Aydan, you are a very good teacher.. your so kind and smart.. i wish you are the teacher for all kids
Aydan is super teacher, she is awesome, she can deliver the information smoothly. I would recommend her as perfect a d experienced teacher.
Miss Ayden (music teacher) is a perfect teacher. She is a professional one, cooperative, patient with kids and an excellent personality.
I met her in an online tutoring site, I was very biased before taking the online lessons I had many questions in my mind regarding the lessons but after the demo class that we had I can genuinely say that it is not different than a face to face class she can easily see your mistakes and help you correct them, she is really good at her job she knows how to teach perfectly and she is always on time never late, she never skips the part that you are stuck with. She is tricked but makes you love piano, I am really thankful that I am working with her, and I recommend her to everybody who wants to succeed in piano.
Kendisinden online piyano dersi aldim ve almaya devam ediyorum. Enerjisi,bilgisi ve sabrıyla bana büyük emek harcayan aydan hocami herkese tavsiye ederim. Bütün derslerde her zamana riayet Eder güvenilir kendisine has öğretim teknikleri var. İyiki varsiniz hocam.
At the beginning i was worried about online course but after trying ms. aydan's lessons i am very happy and satisfied with the progress my daughters made after few lessons.. i really recommend ms. aydan and will sure continue with her.
Daha fazla referans gör
Ücretler
paketler
- 5 saat: ₺1000
- 10 saat: ₺2000
ulaşım
- + ₺100₺
webcam
- ₺200/saat
ücretsiz dersler
- 1sa
Detaylar
onlayn dersi denemeden onyargılı olmayın
Video
AYDAN hakkında daha fazla bilgi edin
01
Ne zamandan beri müziğe ve çaldığınız müzik aletine ilgi duyuyorsunuz?
9 yasimdan, içimdeki besteleri her hangi bir müzik aletinde seslendirme ihtiyaci duyduktan beri
02
Hiç sıkılmadan dinleyeceğiniz müzik türü hangisi?
Jaz (piyano-saksafon)
03
Verdiğiniz en zor veya ilginç dersi anlatın!
En zor ders kendini, yapamayacağım diyerek korkutan öğrencilerle geçiyor: Kitlenip kaldığı bile oluyor. O zaman yoga nefes yöntemlerine başvuruyoruz…
04
Size göre çalması en karmaşık müzik aleti hangisi ve neden?
Karmasik müzik aleti yok, benim çalamadığım bi tek nefes aletleri. Çünkü nefesim yetmiyor
05
Size göre başarının anahtarı nedir (Fa Sol anahtarı hariç)
Hayalleri hor görmemek. Onları: 1ciddiye almak, 2hedefe çevirmek, 3planlı çalışmak.
06
Beraber sabahlara kadar bir mekanda müzik yapabileceğiniz hayalinizdeki 3 müzisyen kim?
Yanni, Sezen Aksu, Sting
07
Alanınız veya eğitiminizle ilgili bir anınızı anlatın!
2 sene once öğrencilerimin, velilerin bana özel düzenlediği öğretmenler günü sürprizi hayatımda aldığım en değerli hediyeydi : adıma dikili ağaçların olması bir doğa hayranı olarak beni çok duygulandırdı.
08
Sizi SuperÖğretmen yapan küçük sırrınız nedir?
Çocuklara ve işime olan sevgim ve sabrım