Derse dikkat çekici bir şekilde giriş yaparım, dersimizin olduğu tarihe kadar okulda işlenilen konuları tekrar ederiz, günlük hayattan örneklerle konularımızın anlaşılmasını kolaylaştırırım, geçmiş derslere yönelik soru-cevap ve yazılı sınav ile eksikliklerini tamamlayarak gelecek derslere hazırlıklı girmesini sağlarım.
Sözel konularda sıkıntı yaşayan, ezber sorunu yaşayanlar için zihin haritalama yöntemleriyle öğrenmesini kolaylaştırmak önceliğimizdir.
Edebiyat alanında derece yapmak isteyen arkadaşlarım için de özel programla tüm konuları sırasıyla işleyeceğiz.
Dersimizi 1 saat olarak planlarız; tekrar, soru-cevap, yeni konular olmak üzere bölümlerimiz olur, özel durumlarda/sınav zamanında bu süreyi ek ücret talep etmeden esnetebiliriz.
2013 yılı Çukurova Üniversitesi 3.28/4 not ortalamasıyla mezunuyum, Gazi Üniversitesi İnsan Kaynakları Bölümünde yüksek lisans yaptım, Hacettepe Üniversitesi Türk Dili alanında Tezli Yüksek Lisans yapmaktayım.
2013 yılından itibaren Türkçe ve Edebiyat derslerinde özel ders veriyorum.
2014 Devlet Ortaokulunda Türkçe Öğretmenliği yaptım.
2015-2018 Kolejde Türkçe ve Edebiyat derslerine girdim. Öğrencilerim okul derslerinde önemli ölçüde ilerleme kaydettiler.
Özel ders verdiğim mezun öğrenciler Edebiyat alanında üniversite sınavında yüksek net yaptılar, yine özel ders verdiğim ortaokul öğrencilerim de Türkçe derslerinde 90 üzeri not ortalaması aldılar.
Yazılı olan ücret kendi evimde vereceğim ders ücretidir, öğrenci evinde verilecek dersler mesafe durumuna göre değerlendirilecektir.
2013 Çukurova Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı
2014 Hacettepe Üniversitesi Pedagojik Formasyon Eğitimi
2014 Hacettepe Üniversitesi Yabancı Dil Hazırlık Kursu
2017 Zihin Haritalama Teknikleri Öğretme (Filizlenen Hayatlar Kişisel Gelişim Kursu)
2017 Anlayarak Hızlı Okuma Teknikleri Öğretme (Filizlenen Hayatlar Kişisel Gelişim Kursu)
2018 Gazi Üniversitesi İnsan Kaynakları Yönetimi Yüksek Lisans
Hacettepe Üniversitesi Türk Dili Yüksek Lisans tez aşaması
2016 ALES: 85
4,5,6 ve 7. sınıflara tamamlayıcı, 8. sınıflara sınava yönelik özel Türkçe dersleri,
9,10 ve 11. sınıflara tamamlayıcı , 12. sınıf ve mezun öğrencilere sınava yönelik özel Türkçe ve Edebiyat dersleri.
Çevrenizde türk dili ve edebiyatı dersleri mi arıyorsunuz? Size yardımcı olabilecek öğretmen profili seçimlerimiz: Superprof size yardım etmek için dilbilgisi dersleri seçenekleri sunabilir. Öğrenmek artık çok kolay, herkese açık! edebiyat derslerisözel bölümü sınavlarına hazırlık dersleri takip etmek hiç bu kadar kolay olmamıştı: Yeni şeyler öğrenmek hoşunuza gidecek.
Öğretmen evinde | Öğrenci evinde | Webcam üzerinden | |
1 saat | ₺60 | ₺70 | ₺50 |
5 saat | ₺270 | ₺320 | ₺250 |
10 saat | ₺500 | ₺600 | ₺500 |